Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
Registered on: 02/09/2020
Last update: 26/09/2020
Visits: 98
Contacts: 0
Chef
Passport Italy

Profile n. 59546
37 years, single,
non smoker
(Massa MS  Italy)
Registered on: 02/09/2020 Visits: 98
Last update: 26/09/2020 Contacts: 0

Also available as • Deckhand • Carpenter - if required
Immediately available On 26/09/2020 candidate 59546 declared to be immediately available
Certificate of competency No Certificate of competency
Seafarer's Registration Registered in Marina di Carrara , Qualification: Not Decleared
Professional Courses Brevetto da bagnino,primo soccorso,uso del defibrillatore (BLS - BLSD)
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience but I'm available just for private Units: I have job-related professional experience on Yachting Units and abilities to perform the functions of the position I'm applying for.
Experience 5 Months of yachting/marine experience
No Proven Yachting/Marine Experience decleared on Seaman book
  Yachting/marine Experience: M/Y 24M +  
Spoken Languages: Italian  German  Inglese
Education: Not available
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: Not decleared
Additional personal info and skills Personal Notes
Sono un giovane Chef toscano.Ho molta esperienza nel settore e conoscenza della cucina di mare e di terra,ricette tradizionali dal nord al sud Italia,ho un idea ben precisa di cucina ben radicata alle tradizioni italiane ma che comunque si affaccia al futuro.Grande dedizione alla mia professione.Massima pulizia e serietà.Amo il mare.
Competencies
In possesso di brevetto di “bagnino da salvataggio” Conoscenza procedura di primo soccorso e uso del defibrillatore(BLS-BLSD). Conoscenza della struttura dello yacht (esperienza lavorativa come carpentiere navale). Conoscenza preparazione,montaggio e lucidatura teak(esperienza lavorativa come falegname e montatore teak). Conoscenza della lingua tedesca per esperienza di lavoro in Germania. Conoscenza delle lingue francese ed inglese a livello scolastico.
Soft skills
Ottime capacità relazionali,ottime capacità di lavoro di squadra,ottima educazione.
Organizational skills
Più di quindici anni di esperienza nel settore della gastronomia a terra capacità coordinative,capacità di organizzazione,pianificazione menù e pianificazione cambusa.
Technical skills
Conservazione e cura delle derrate alimentari,pulizia e santificazione delle varie aree e banchi di lavoro,controllo e manutenzione di tutte le attrezzature e aree di cucina.
Experiences
Number of boardings
Period: Giugno 2019 ottobre 2019
Owner: Armatore privato
Unit: Unità motore 45 metri(yacht)
Employment: Allievo carpentiere,mozzo,cuoco
Main Tasks: Gestione della cucina, preparazione menù, approvvigionamento cambusa, cucina per intolleranze alimentari