Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
Registered on: 28/04/2019
Last update: 21/10/2021
Visits: 7543
Contacts: 5
Chef
Passport Italy

Profile n. 55507
31 years, single,
smoker
(Viterbo VT  Italy)
Registered on: 28/04/2019 Visits: 7543
Last update: 21/10/2021 Contacts: 5

Also available as • Sailor • Deckhand • Steward • Waiter • Cook • Second Cook • Barman • Tourist expert - if required
Uncertain availability Candidate 55507 may not be immediately available
Certificate of competency No Certificate of competency
Seafarer's Registration Registered in Civitavecchia, in 2 Category Qualification: Second Cook
Professional Courses • Basic Firefighting • Advanced Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • Elementary First Aid • First Aid Eng 1 certificato medico, Seaman?s Book.
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 1 years , 2 month yachting/marine Experience
8 months of proven yachting/Marine Experience on Seaman Book
  Yachting/marine Experience: M/Y 24M +   M/Y up to 24mt  
Spoken Languages: Italian  Spanish  English 
Education: Hotel Management School
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: Not decleared
Attached documents are available
Medical Seafear?s Norvegian (Medical Certificate) Expiry Date: 02/02/2021
Allegato 2 con Stcw (Professional Course) Expiry Date: 10/06/2023
Food & Safety level 2 (Other document) Expiry Date: 13/02/2024
Libretto marittimo (Seaman's Book) Issued: 13/02/2019
Additional personal info and skills Personal Notes
Vengo da 12 anni nella ristorazione, diplomato in dieta e nutrizione, ho un corso professionale in Alberghiero Turístico. Dopo aver viaggiato molto per lavoro in diverse nazioni, ho deciso di intraprendere la carriera di Marittimo nel diporto. Ad ora sono due anni e tre imbarchi, spero di poter continuare in questo ambito per molto altro tempo cercando di arrivare hai massimi livelli di questo settore.
Soft skills
Posso lavorare come Solo ma si sa che in squadra tutto é più semplice per raggiungere grandi obbiettivi. Lavorando in squadra si cresce anche di esperienza non solo lavorativa, imparando e insegnando.
Organizational skills
Gestione della cambusa
Technical skills
Capacità nel utilizzare la maggior parte dei macchinari che si trovano in coperta e Interni.
Experiences
Number of boardings
Period: 20/04/2018. 30/09/2018
Owner: Private
Unit: motor Yacht
Employment: Deck/Chef
Main Tasks: Pulizia e manutenzione Yacht, gestione cucina di yacht.

Period: 05/2019 - 07/2019
Owner: Commerciale
Unit: 24mt Motore
Employment: Cuoco/Mozzo
Main Tasks: Pulizia Interni e coperta, aiuto manovre ormeggi e disormeggi, meccanica di base, preparazione alimenti

Period: 08/2019-10/2019
Owner: Commerciale
Unit: M/y 30mt
Employment: Cuoco
Main Tasks: Pulizia Interni e coperta, aiuto manovre ormeggi e disormeggi, meccanica di base, preparazione alimenti

Period: 05/2020-10/2020
Owner: Privata/Commerciale
Unit: 36 Mt Motore
Employment: Cuoco
Main Tasks: Gestione completa della cambusa, preparazione degli alimenti per l’equipaggio. Gestione e preparazione degli alimenti per l’armatore e clienti a bordo durante il periodo di Charter. Gestione di tutta la cucina.

Period: 18/03/2021 - 25/10/2021
Owner: Privata
Unit: Motor Yacht 30mt MY Ohana
Employment: Cuoco/Marinaio
Main Tasks: Pulizia Interni e coperta, aiuto manovre ormeggi e disormeggi, meccanica di base, preparazione alimenti