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Chef
Passport Italy
Profile n. 55507
31 years,
single,
smoker
(Viterbo VT
Italy)
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Registered on: 28/04/2019 |
Visits: 1052 |
Last update: 14/01/2021 |
Contacts: 2 |
Also available as
•
Sailor
•
Deckhand
•
Steward
•
Waiter
•
Cook
•
Second Cook
•
Barman
•
Tourist expert
- if required
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Immediately available |
On 14/01/2021 17:41:01 candidate 55507 declared to be immediately available |
Availability in team
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Certificate of competency |
No Certificate of competency
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Seafarer's Registration |
Registered in Civitavecchia,
in 2 Category
Qualification:
Second Cook |
Professional Courses |
• Basic Firefighting
• Advanced Firefighting
• PSSR
• Survival and Rescue
• Elementary First Aid
• First Aid
Eng 1 certificato medico, Seaman?s Book. |
Nautical Licence |
No Nautical Licence
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Statement |
I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book. |
Experience |
1 years
, 2 month
yachting/marine Experience
8 months of proven yachting/Marine Experience on Seaman Book
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Yachting/marine Experience:
M/Y 24M + M/Y up to 24mt
Spoken Languages:
Italian
Spanish
English
Education:
Hotel Management School
Food and Beverage experience:
Yes
Expected Salary:
2500-3000 € net salary per month
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Attached documents are available |
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Medical Seafear?s Norvegian
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(Medical Certificate)
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Expiry Date: 02/02/2021
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Allegato 2 con Stcw
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(Professional Course)
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Expiry Date: 10/06/2023
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Food & Safety level 2
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(Other document)
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Expiry Date: 13/02/2024
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Libretto marittimo
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(Seaman's Book)
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Issued: 13/02/2019
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Additional personal info and skills |
Personal Notes
Vengo da 12 anni nella ristorazione, diplomato in dieta e nutrizione, ho un corso professionale in Alberghiero Turístico.
Dopo aver viaggiato molto per lavoro in diverse nazioni, ho deciso di intraprendere la carriera di Marittimo nel diporto.
Ad ora sono due anni e tre imbarchi, spero di poter continuare in questo ambito per molto altro tempo cercando di arrivare hai massimi livelli di questo settore.
Soft skills
Posso lavorare come Solo ma si sa che in squadra tutto é più semplice per raggiungere grandi obbiettivi.
Lavorando in squadra si cresce anche di esperienza non solo lavorativa, imparando e insegnando.
Organizational skills
Gestione della cambusa
Technical skills
Capacità nel utilizzare la maggior parte dei macchinari che si trovano in coperta e Interni.
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Experiences Number of boardings |
Period: 20/04/2018. 30/09/2018 |
Owner: Private |
Unit: motor Yacht |
Employment: Deck/Chef |
Main Tasks: |
Period: 05/2019 - 07/2019 |
Owner: Commerciale |
Unit: 24mt Motore |
Employment: Cuoco/Mozzo |
Main Tasks: |
Period: 08/2019-10/2019 |
Owner: Commerciale |
Unit: M/y 30mt |
Employment: Cuoco |
Main Tasks: |
Period: 05/2020-10/2020 |
Owner: Privata/Commerciale |
Unit: 36 Mt Motore |
Employment: Cuoco |
Main Tasks: |
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