Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
Registered on: 27/10/2014
Last update: 03/07/2020
Visits: 111
Contacts: 0
Chef
Passport Italy

Profile n. 40412
42 years, married
smoker
(Patrica FR  Italy)
Registered on: 27/10/2014 Visits: 111
Last update: 03/07/2020 Contacts: 0

Also available as • Sailor • Cook • Barman - if required
Immediately available On 26/08/2020 21:31:59 candidate 40412 declared to be immediately available
Availability in team
Also available in team with
(check profile chef, marinaio, hostes, comandante)
Certificate of competency Cuoco
Seafarer's Registration Registered in Fiumicino, in 1 Category Qualification: First Cook
Professional Courses • Basic Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • Elementary First Aid Securety awareness,
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 10 Months of yachting/marine experience
No Proven Yachting/Marine Experience decleared on Seaman book
  Yachting/marine Experience: Gulets 24M +  
Spoken Languages: Italian  English  Spanish 
Education: Technical High School
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: 2500-3000 € net salary per month
Attached documents are available
Security awareness (Other document) Issued: 24/02/2020
PSSR (Other document) Issued: 24/02/2020
Primo soccorso (Other document) Issued: 18/02/2020
Antincendio (Other document) Issued: 24/02/2020
Sopravvivenza e salvataggio (Other document) Issued: 24/02/2020
Additional personal info and skills Personal Notes
Ho navigato su un caicco per le isole italiane scoprendo di essere veramente appassionato della vita di mare. Amo la cucina e mi diverto nella preparazione dei pasti con professionalitÓ e per deliziare i clienti di bordo. Essendo anche un barman professionista preparo cocktail per aperitivi. Il rapporto con i clienti Ú fondamentale per capire le loro preferenze e soddisfarli durante il loro soggiorno.
Competencies
Ho sempre lavorato come barman in villaggi turistici e alberghi quattro e cinque stelle. Ho gestito per 2 anni un ristorante acquisendo tecnica e conoscenze nell'ambito culinario. Ho avuto anche esperienza come marinaio di bordo apprendendo le principali nozioni di navigazione.
Soft skills
Ho gestito da sempre team da 4 a 10 persone nel settore turistico, e nella ristorazione.Formazione del personale, responsabile di cassa, approvvigionamento magazzino, rapporti con i fornitori e con i clienti.
Organizational skills
Coordinamento personale di cucina e di sala, amministrazione del personale bar in villaggi turistici. Aspiro a crescere ed ad acquisire esperienze su barche per arrichirmi personalmente e professionalmente
Technical skills
Controllo e manutenzione di tutte le attrezzature di cucina.
Experiences
Number of boardings
Period: 04/2019-10/2019
Owner: Privato
Unit: Caicco 27mt motore
Employment: Cuoco
Main Tasks: Gestione della cucina, preparazione men¨, cucina per clienti italiani e stranieri, approvvigionamento cambusa, cucina per intolleranze alimentari, operazioni di ormeggio e disormeggio, guida tender

Period: 09/2018-10/2018
Owner: Privati
Unit: Caicco 27mt motore
Employment: Cuoco
Main Tasks: Gestione della cucina, preparazione men¨, cucina per clienti italiani e stranieri, approvvigionamento cambusa, cucina per intolleranze alimentari, operazioni di ormeggio e disormeggio, guida tender