Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
 
Registered on: 17/02/2011
Last update: 25/11/2020
Visits: 1050
Contacts: 7
Chef
Passport Italy

Profile n. 27561
55 years, single,
non smoker
(Terracina LT  Italy)
Registered on: 17/02/2011 Visits: 1050
Last update: 25/11/2020 Contacts: 7

Also available as • Cook - if required
Uncertain availability Candidate 27561 may not be immediately available
Certificate of competency Cuoco di bordo
Seafarer's Registration Registered in Gaeta, in 2 Category Qualification: Crew Cook assistant
Professional Courses • Basic Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • First Aid • Familiarizzazione alla Sicurezza corsi haccp, sommelier professionista, refresh basic training e antincendio base , titolo prof.di cuoco di bordo
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 7 years yachting/marine Experience
7 Years proven Yachting/ Marine experience on Seaman Book
  Yachting/marine Experience: S/Y 24M +   M/Y 24M +  
Spoken Languages: Italian  Spanish  English 
Education: Training School
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: Not decleared
Additional personal info and skills Personal Notes
Sono una persona solare, con un notevole spirito di adattamento a nuovi ambienti. Amo viaggiare e questa passione mi ha portato a visitare diversi posti nel mondo. L'amore per il cibo ed il vino mi č stato trasmesso da mio padre,grandissimo chef,con il quale ho gestito a lungo e con successo un nostro locale, amo cucinare piatti a base di pesce!
Competencies
Acquisizione e perfezionamento della figura di chef, in possesso di attestato di Sommelier, in quanto ho gestito un mio ristorante per 26 anni e ho espletato ruoli relativi alle mie competenze anche su M/Y Armatoriale e Commerciale. Mt 42. ed oltre
Soft skills
Predisposizione al lavoro di gruppo, attitudine a lavorare per obiettivi, ottime doti comunicative, buone capacitā organizzative, elevata flessibilitā.
Technical skills
Discreta conoscenza Microsoft Windows XP e pacchetto Office.
Experiences
Number of boardings
Period: dal10/05/2010 fino al 30/09/2010
Owner: Armatore commerciale
Unit: M/Y Thecnomar 42mt
Employment: Aiuto cuoco/ hostess
Main Tasks:

Period: Maggio/2011-ottobre2011
Owner: Privato
Unit: M/Y Leopard 31 mt
Employment: Cuoca di bordo
Main Tasks:

Period: Aprile/2012-ottobre2012
Owner: Privato
Unit: M/Y Leopard mt 31
Employment: Cuoca di bordo
Main Tasks:

Period: Aprile /2013- settembre2013
Owner: Privato
Unit: M/Y Leopard 31 mt
Employment: Cuoca di bordo
Main Tasks:

Period: 01/04/2014 fino al 30/09/2014
Owner: privato
Unit: MY LEOPARD 31 mt
Employment: cuoca di bordo
Main Tasks:

Period: Aprile/ 2015 Ottobre 2015
Owner: Privato
Unit: Leopard 31mt
Employment: Cuoca di bordo
Main Tasks:

Period: 1 aprile al 30 settembre 2016
Owner: Privato
Unit: Leopard 31 mt
Employment: Cuoco di bordo
Main Tasks:

Period: Marzo/Settembre 2017
Owner: Privato
Unit: M/Y Leopard 31 mt
Employment: Cuoco di bordo
Main Tasks:

Period: Dicembre 2017 Marzo 2018
Owner: Commerciale
Unit: Veliero 85 mt
Employment: Cuoco di bordo
Main Tasks:

Period: Aprile/ Ottobre 2018
Owner: Privato
Unit: Leopard 31mt
Employment: Cuoca di bordo
Main Tasks:

Period: Novembre 2018 Aprile 2019
Owner: Commerciale
Unit: Veliero 85 mt
Employment: Cuoco di bordo
Main Tasks:

Period: Aprile/ottobre 2019
Owner: Commerciale
Unit: Mangusta 92?
Employment: Cuoca di bordo
Main Tasks:

Period: 1/06/2020 31/10/2020
Owner: Privato/commerciale
Unit: M/Y Rossi Navi 50 mt
Employment: Cuoco di bordo
Main Tasks: