Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
Registered on: 10/08/2010
Last update: 28/11/2020
Visits: 1055
Contacts: 5
Chef
Passport Italy

Profile n. 25832
50 years, single,
non smoker
(Vanzago MI  Italy)
Registered on: 10/08/2010 Visits: 1055
Last update: 28/11/2020 Contacts: 5

Also available as • Sailor • Deckhand • Cook • Pastrycook • Pizza Maker • Tourist expert - if required
Immediately available On 11/01/2021 15:48:04 candidate 25832 declared to be immediately available
Certificate of competency No Certificate of competency
Seafarer's Registration Registered in genova, in 1 Category Qualification: Crew Cook assistant
Professional Courses • Basic Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • Elementary First Aid • Ship Security Officer • Familiarizzazione alla Sicurezza
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 12 years yachting/marine Experience
12 Years proven Yachting/ Marine experience on Seaman Book
  Yachting/marine Experience: S/Y 24M +   M/Y 50M +   M/Y 24M +   Commercial Vessels  
Spoken Languages: Italian  English 
Education: Hotel Management School
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: Not decleared
Attached documents are available
Cv Panariello antonio (Other document) Issued: 18/12/2021
food hygiene level 2 (Other document) Issued: 03/05/2020
lettera referenze M/Y Taransay (References) Issued: 30/11/2019
Additional personal info and skills Personal Notes
sono un professionista serio e responsabile,mi piace lavorare in team.Sono stimolato dal lavoro in barca in quanto mi offre la possibilitÓ di confrontarmi con persone provenienti da tutto il mondo con esigenze molto diverse tra loro.
Competencies
Negli ultimi 12 anni ho lavorato come chef a bordo di uno yacht a motore,facendo numerosi charter.In precedenza ho lavorato per 3 anni come chef a bordo di un perini di 43 metri commerciale.Ho fatto 2 stagioni invernali ai caraibi con relative traversate atlantiche e tre stagioni estive nel maditerraneo.Ho gestito la cambusa,la cassa,il rapporto con gli ospiti e tutto cio che riguarda la cucina.Prima di questa esperienza ho lavorato per molti anni in ristoranti e hotel in italia e all'estero.
Soft skills
durante la mia esperienza in barca ho collaborato durante le manovre di ormeggio con l'equipaggio e nella navigazione a vela.
Organizational skills
avendo maturato molta esperienza nei diversi ambiti della ristorazione(hotel,ristoranti,attivitÓ in proprio,catering,corsi di cucina,chef di bordo)sono in grado di adeguarmi alle diverse richieste che di volta in volta mi si presentano.
Technical skills
ho conoscenze di base al pc
Experiences
Number of boardings
Period: Marzo 2019/ novembre 2019
Owner: Privato
Unit: M/Y TARANSAY 40 metri
Employment: Chef di bordo
Main Tasks:

Period: aprile 2016-novembre 2018
Owner: commerciale
Unit: M/Y Taransay 40 metri
Employment: chef
Main Tasks:

Period: aprile 2015-febbraio 2016
Owner: commerciale
Unit: M/Y APACHE II 45 metri
Employment: chef
Main Tasks:

Period: agosto 2014--settembre 2014
Owner: commerciale
Unit: M/Y GEMS 35 metri
Employment: chef
Main Tasks:

Period: marzo 2014--luglio 2014
Owner: armatore commerciale
Unit: M/Y MAGENTA M 45 metri
Employment: chef
Main Tasks:

Period: marzo 2013-novembre 2013
Owner: armatore commerciale
Unit: M/Y MAGENTA M 45 metri
Employment: chef
Main Tasks:

Period: dal 01-03-12 al 31-10-12
Owner: armatore commerciale
Unit: M/Y OUT 50 metri
Employment: chef
Main Tasks:

Period: marzo 2011 ottobre 2011
Owner: armatore commerciale
Unit: M/Y OUT 50 metri
Employment: chef
Main Tasks:

Period: nov 2007--nov2010
Owner: armatore commerciale
Unit: S/Y OHANA 43 metri
Employment: chef
Main Tasks: