Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
 
Registered on: 02/02/2010
Last update: 14/07/2021
Visits: 7064
Contacts: 9
Chef
Passport Italy

Profile n. 23437
41 years, single,
non smoker
(Porto S. Stefano GR  Italy)
Registered on: 02/02/2010 Visits: 7064
Last update: 14/07/2021 Contacts: 9

Also available as • Cook • Pastrycook • Pizza Maker - if required
Uncertain availability Candidate 23437 may not be immediately available
Certificate of competency No Certificate of competency
Seafarer's Registration Registered in Porto S. Stefano, in 2 Category Qualification: Executive Chef
Professional Courses • Basic Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • Medical care Sono in possesso del libretto di mare
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 1 years , 8 month yachting/marine Experience
2 Years proven Yachting/ Marine experience on Seaman Book
  Yachting/marine Experience: S/Y 24M +   M/Y 24M +   M/Y up to 24mt   Fishing Vessel  
Spoken Languages: Italian  English 
Education: Bachelor's Degree
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: Not decleared
Additional personal info and skills Personal Notes
Sono un uomo dinamico, allegro, molto efficiente, esigente, puntuale e preciso nel mio lavoro. Voglio sempre migliorarmi, ho creatività e fantasia nella cucina.
Competencies
Ho oltre 10 anni di esperienza come chef nelle cucine di ristoranti ed hotel. Ho lavorato come chef privato per un Ministro italiano per circa due anni di cui ho anche una sua lettera di referenze. Corso HACCP, corsi di cucina e pasticceria. Nel corso della mia cariera ho messo in pratica i vari servizi al tavolo (servizio all'italiana, francese, inglese e russo). Organizzazione della tavola in base alle pietanze da servire ed eventualmente il collocamento dei commensali a seconda del grado d'importanza degli ospiti. Cucina giapponese (sushi), cucina internazionale. Oltre alla cucina, mi occupo di pasticceria, pizzeria, aperitivi e bouffet.
Soft skills
Ho spirito di gruppo e buona capacità di adeguarmi agli ambienti multiculturali.
Organizational skills
Ottima capacità di organizzare lavoro di gruppo sia in sala che in cucina.
Technical skills
Buona conoscenza Microsoft Office.
Experiences
Number of boardings
Period: 20/05/2021
Owner: Armatore privato
Unit: 56 mt S/Y Perini
Employment: Chef
Main Tasks: Approvvigionamento e cucina armatore ed equipaggio

Period: 01/04/2019 - 31/10/2019
Owner: Armatore privato
Unit: 50 mt M/Y
Employment: Chef
Main Tasks: Approvvigionamento e cucina armatore ed equipaggio

Period: 06/2014 - 09/2014
Owner: Armato privato
Unit: S/Y 35 mt vela (PERINI YACHT)
Employment: Chef
Main Tasks: Approvigionamento e cucina armatore ed equipaggio

Period: 05/13 - 10/13
Owner: Privato
Unit: M/Y 28mt
Employment: Chef
Main Tasks: Approvigionamento e cucina armatore ed equipaggio

Period: 04/2007 - 10/2007
Owner: Privato
Unit: M/Y 25 mt motore
Employment: Marinaio/cuoco
Main Tasks: Manovre di ormeggio, pulizia yacht e cucina

Period: 05/96 - 09/96
Owner: Privato
Unit: M/Y 15 mt
Employment: Marinaio
Main Tasks: Manovre di ormeggio, pulizia yacht, servizio al tavolo