|
|
Stewardess
Passport Italy
Profile n. 12141
51 years,
single,
non smoker
(Genova GE
Italy)
|
Registered on: 29/01/2007 |
Visits: 1051 |
Last update: 21/01/2021 |
Contacts: 63 |
Also available as
•
Stewardess
•
Cook
•
Second Cook
•
Lifeguard
- if required
|
Immediately available |
On 21/01/2021 12:16:03 candidate 12141 declared to be immediately available |
Certificate of competency |
No Certificate of competency
|
Seafarer's Registration |
Registered in Genova,
in 2 Category
Qualification:
Stewardess |
Professional Courses |
• Basic Firefighting
• Advanced Firefighting
• PSSR
• Survival and Rescue
• Elementary First Aid
• Familiarizzazione alla Sicurezza
Assistente bagnanti (FIN) |
Nautical Licence |
No Nautical Licence
|
Statement |
I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book. |
Experience |
15 years
yachting/marine Experience
4 months of proven yachting/Marine Experience on Seaman Book
|
|
Yachting/marine Experience:
S/Y 24M + S/Y 18M + M/Y 50M + M/Y 24M + M/Y up to 24mt
Spoken Languages:
Italian
English
Italiano
Education:
Hotel Management School
Food and Beverage experience:
Yes
Expected Salary:
Not decleared
|
Attached documents are available |
 |
ship cook certificate
|
(Other document)
|
Issued: 07/12/2017
|
 |
PST
|
(Professional Course)
|
Expiry Date: 06/07/2025
|
 |
Psa
|
(Professional Course)
|
Issued: 17/12/2014
|
 |
Pssr
|
(Professional Course)
|
Expiry Date: 07/07/2025
|
 |
FFTC
|
(Professional Course)
|
Expiry Date: 06/07/2025
|
 |
Efa
|
(Professional Course)
|
Expiry Date: 07/07/2025
|
 |
Referenze M/Y My sky
|
(References)
|
Issued: 26/10/2020
|
 |
biennale
|
(Medical Certificate)
|
Expiry Date: 12/11/2022
|
 |
referenze
|
(References)
|
Issued: 18/04/2017
|
 |
referenze
|
(References)
|
Issued: 29/11/2017
|
 |
yacht rating certificate
|
(Other document)
|
Issued: 21/12/2017
|
 |
referenze
|
(References)
|
Issued: 08/03/2017
|
 |
Italian Seaman Book
|
(Seaman's Book)
|
Issued: 13/04/2016
|
 |
Hight field level 2 award food safety in catering
|
(Other document)
|
Issued: 21/12/2017
|
|
Additional personal info and skills |
Personal Notes
Da quando lavoro ho imparato tutto ciò che concerne una buona accoglienza,un buon silver serving ed un accurato gusto estetico degli ambienti.Parlo inglese e mi considero una persona che apprende con facilità.Mi piace combinare il lavoro di squadra e quello individuale e ritengo di poter eseguire in modo efficiente le mansioni del ruolo di hostess, aiuto cuoca e cuoca per equipaggio .Sono sicura di essere in grado di realizzare un buon lavoro apprendendo in modo veloce e con entusiasmo,sviluppando le mie capacità e conoscenze.
Competencies
Lavoro da parecchi anni come hostess o cuoca equipaggio a bordo di M/Y privati e Charter.
Ho lavorato anche in hotel e come governante presso abitazioni private.
Mi occupo di ospitalità,accoglienza ed organizzazione.
Mi piace la cura dei dettagli e sono molto precisa ,nel mio lavoro.
Mi piace prendermi cura del reparto che mi viene affidato e sono attenta alle richieste che mi vengono espresse,cercando anche una buona sintonia con i colleghi.
Sono dinamica,veloce nell'apprendimento e volenterosa.
Soft skills
buona capacità relazionale, puntualità e pulizia
Organizational skills
Data la mia esperienza lavorativa ho potuto maturare e perfezionare la gestione economica ed amministrativa dei reparti che mi vengono affidati
Technical skills
PC/tutti i macchinari di bordo che per il mio lavoro sono tenuta a conoscere nei minimi particolari |
Experiences Number of boardings |
Period: Settembre 2020 /Novembre 2020 |
Owner: M/Y My sky |
Unit: 51 mt |
Employment: Crew Chef |
Main Tasks: |
Period: Genuary 2017 - maggio2017 / Sept 2017 - Dec.2017 |
Owner: M/Y Cyan |
Unit: Motor Yacht 50 my |
Employment: crew chef |
Main Tasks: |
Period: Maggio 2016 Settembre 2016 |
Owner: S/Y Aquarius Perini Navi |
Unit: 46 mt |
Employment: stewardess - crew cook |
Main Tasks: |
Period: 1 aprile 2015 - Maggio 2015 |
Owner: M/Y Sima |
Unit: 40mt |
Employment: chief stewardess |
Main Tasks: |
Period: luglio 2007-settembre 2007 |
Owner: privato |
Unit: Ribot-Persching 56 |
Employment: Hostess-marinaio-cuoca |
Main Tasks: |
Period: marzo 2005/ottobre2006 |
Owner: Privato |
Unit: M/Y Deep Blue 43,80 mt |
Employment: chief stewardess |
Main Tasks: |
Period: sett 2004/genn2005 |
Owner: Charter |
Unit: M/Y Utopia 71,6 mt |
Employment: stewardess |
Main Tasks: |
Period: nov 2003/maggio 2004 |
Owner: Charter |
Unit: M/Y Kermitt 52 mt |
Employment: stewardess |
Main Tasks: |
Period: giugno 2004/sett 2004 |
Owner: Privato |
Unit: M/Y Mizar |
Employment: chief stewardess |
Main Tasks: |
Period: maggio 2003/ottobre2003 |
Owner: Privato |
Unit: M/Y Kainoa 37 mt |
Employment: stewardess,cuoca equpaggio |
Main Tasks: |
Period: nov2002/maggio 2003 |
Owner: Privato |
Unit: M/Y Galù 52mt |
Employment: chief stewardess |
Main Tasks: |
Period: maggio 2002/ottobre2002 |
Owner: Privato |
Unit: M/Y La Diva 27 mt |
Employment: stewardess/marinaio |
Main Tasks: |
Period: Maggio 1999/aprile 2002 |
Owner: Privato |
Unit: M/Y Tommy 58 mt |
Employment: stewardess |
Main Tasks: |
Period: 1997/1999 |
Owner: GNI Gruppo Nautico Italiano |
Employment: stewardess |
Main Tasks: |
Period: Agosto 2017 |
Owner: M/Y Over The Rainbow |
Unit: 35 mt |
Employment: delivery cfew chef |
Main Tasks: |
|